Renovering af badeværelse er vi specialister i​

​Går du og drømmer om at få foretaget en badeværelsesrenovering? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Vi er et professionelt VVS-firma med mange års erfaring, hvorfor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med renovering af badeværelse. Vi befinder os ofte i og omkring Nørresundby, Aalborg og Vodskov, men kører også gerne uden for disse områder.

Uanset om du kunne tænke dig en lille renovering af din håndvask eller et helt nyt badeværelse, så står vi klar med kompetent hjælp. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og vi er faktisk specialister i netop renovering af badeværelse. Du kan derfor trygt vælge at samarbejde med os.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vi vil gerne være en billig virksomhed, og derfor laver vi altid gerne et godt tilbud til hver enkelt kunde. Det er svært at give et konkret bud på, hvad en renovering af badeværelse koster, da det afhænger af flere forskellige ting.

Det kommer blandt andet an på opgavens omfang. Skal der lægges rør om, installeres et nyt bad, eller skal vi stå for hele hovedentreprisen? 

Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi efterlader altid resultater af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Vi går meget op i god service og tilfredse kunder, hvorfor vi altid sørger for at skabe en god dialog med kunden, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Kontakt os for flere informationer

Sidder du tilbage med spørgsmål såsom: Hvad koster et nyt badeværelse? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tager gerne en uforpligtende snak om pris og meget mere.

Ring til os på telefon 98 17 98 22, eller send en mail til vasevvs@vasevvs.dk, så vender vi tilbage med flere informationer inden længe.​

Har du en opgave til VVS?

Så er du mere end velkommen til at indhente et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ ​ Eksiseret siden 1998

​✔ ​ TEKNIQ Garanti

​✔ ​ Personlig service

Få et godt tilbud!​

Har du en opgave til VVS? Så er du mere end velkommen til at indhente et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt