Blødgøringsanlæg fjerner alt kalk fra dit vand

Er der kalk på din service, efter det har været i opvaskemaskinen? Så bør du få monteret et blødgøringsanlæg. Her hos Vase VVS tilbyder vi montering og reparation af vandbehandlingsanlæg hos privat og erhverv. Vi holder til i Nørresundby, men kører også gerne til Aalborg og Vodskov.

Et blødgøringsanlæg er et lille anlæg, der monteres i forbindelse med vandmåleren. Anlægget fjerner al kalk i vandet. Dit vand vil altså blive fri fra kalk, hvilket medfører flere fordele. Vi har erfaring med alle typer af blødgøringsanlæg, uanset om det er installeret i en lille lejlighed, villa eller en boligblok, så kan vi fikse det.

Forlæng opvaskemaskinens levetid med et blødgøringsanlæg

En af fordelene ved blødgøring af vand er, at både din vaske- og opvaskemaskine får en længere levetid. Derudover er det også sundere for hud og hår, og du skal bruge mindre sæbe, når du er i bad.

Dit drikkevand vil sandsynligvis også få en anden smag, hvis du får monteret et blødgøringsanlæg.​

Vi er et kompetent firma med mere end 40 års erfaring i branchen. Vi løser derfor både store og små opgaver, og vi tilbyder altid professionel rådgivning og vejledning.

Derved er du garanteret at få den bedste løsning efter dine ønsker og behov. Vores priser er desuden konkurrencedygtige og attraktive.

Kontakt os for flere oplysninger

Her hos os tilbydes altså montering og reparation af blødgøringsanlæg til en god pris. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som du trygt kan vælge.

Kunne du tænke dig flere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 17 98 22 eller sende en mail til vasevvs@vasevvs.dk, så hører du fra os inden længe.​

Har du en opgave til VVS?

Så er du mere end velkommen til at indhente et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ ​ Eksiseret siden 1998

​✔ ​ TEKNIQ Garanti

​✔ ​ Personlig service

Få et godt tilbud!​

Har du en opgave til VVS? Så er du mere end velkommen til at indhente et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt