​Gulvvarme installerer, servicerer og monterer vi gerne

Drømmer du om at få installeret et gulvvarmesystem i dit hjem? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Vase VVS finder du en professionel VVS-installatør med over 40 års erfaring. Vi varetager alle opgaver inden for gulvvarme, så du bør ikke tøve med at kontakte os. Vi holder til i Nørresundby og servicerer derfor kunder i og omkring Aalborg og Vodskov.

Gulvvarme er særligt dejligt i vintermånederne, idet du slipper for at rende rundt med kolde fødder. Derudover er det pladsmæssigt skønt, fordi du ikke behøver at gøre plads til en radiator. Vi varetager alle opgaver i forbindelse med montering, servicering og lægning af gulvvarme.

Hvad koster gulvvarme?

Den nøjagtige pris på gulvvarme afhænger blandt andet af gulvets areal. Hos os er du dog altid garanteret attraktive priser hver gang ved installation af gulvvarme. 

​​

Selvom prisen er billig, er kvaliteten altid høj. Vi skaber solide løsninger med lang holdbarhed.

Er du i tvivl om, hvorvidt gulvvarmestyring er den mest optimale løsning i dit hjem, så kommer vi gerne hjem til dig, så vi kan rådgive mod det bedste valg efter dine behov. Med vores brede erfaring i branchen, kan du trygt samarbejde med os.

Kontakt os for at høre mere

Her hos os tilbydes altså montering af gulvvarme med styring af temperatur samt servicering deraf. Har du en opgave, vi skal løse for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 98 17 98 22 eller på mail vasevvs@vasevvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Har du en opgave til VVS?

Så er du mere end velkommen til at indhente et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✔ ​ Eksiseret siden 1998

​✔ ​ TEKNIQ Garanti

​✔ ​ Personlig service

Få et godt tilbud!​

Har du en opgave til VVS? Så er du mere end velkommen til at indhente et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt